Gospodinjstvo

 • Primeren za rezanje trde zelenjave in okrasitev jedi. Zaradi pritisne konice je varno za uporabo.
 • Popust
  Vsestransko uporaben kuhinjski dodatek. Zaradi prozornega pokrova boste v vsakem trenutku vedeli kaj imate shranjeno v hladilniku, hkrati pa lahko dese uporabite za rezanje.  Večja deska s pokrovom je primerna za shranjevanje kruha, zelenjave,.... Manjši komplet pa za shranjevanje masla, sira,... Komplet vsebuje dve deski za rezanje iz bambusovega lesa s pokrovi.
 • Popust
  ZA VEČKRATNO UPORABO - slamice so narejene iz visokokakovostne kovine, zaradi česar so uporabne več let. Enostavno se operejo v pomivalnem stroju. Komplet vsebuje krtačko za čiščenje.
 • Popust
  Zaščiti perilo pred poškodbami, trganjem, mečkanjem in odpadanjem kosti modrčka.
 • Popust
  Ta neverjetne krpe iz mikrovlaken so pripomoček za vsako gospodinjstvo. Odlikuje jih odlična vpojnost, zaradi svoje sestave pa omogoča čiščenje vašega doma brez škodljivih čistil! Ker ne puščajo nobenih lis bodo površine vašega doma kar zasijale! V kompletu so 4 krpe dimenzije 30x30 cm. Krpe iz mikrovlaken so preprosto odlične za uporabo!
 • Popust

  Magnetno stojalo

  15,90
  Zaradi močnega magneta se lahko stojalo enostavno pritrdi na hladilnik. Primerno kot dodatna polica za začimbe, kuhinjske brisače, serviete ...
 • Popust
  Zelo enostaven in priročen za uporabo. Zaradi hitrega segrevanja je pripravljen na uporabo v nkaj sekundah. Na zadnji strani ima magnetno ploščico in distančnik. Za delovanje sta potrebni 2*AA bateriji. Ni priložena.
 • Popust

  Odmaševalec odtokov

  4,90
  Ta učinkovit pripomoček s pomočjo vakuma odmaši cevi le v nekaj sekundah. Odmaševalec deluje s pomočjo vakuma, ki ga ustvari ob pritisku na odtok. Vakum ustvari veliko silo, ki odstrani "zamašek" v ceveh. Tako so cevi ponovno pretočne brez uporabe agresivnih čistil.
 • Ta neverjeten lupilnik in rezalnik sadja iz zelenjave v enem omogoča lupljenje in razanje na kar tri načine. Poleg klasičnega lupilnika na preprost način naredite rezance iz bučk, kumar, korenčka... Vaš krožnik bo bolj privlačen in otroci bodo uživali zelenjavo z večjim veseljem. Ker ima tri rezila v enem izdelku, zavzame zelo malo prostora. Ročaj je ergonomsko oblikovan, rezila pa so iz kvalitetnega materiala. Ta rezalnik in lupilnik v enem je izdelek, ki preprosto mora najti prostor v vsakem gospodinjstvu!

Go to Top