Otroci

  • Najbolj popularna igrača ta hip! Antistresna blazinica z mehurčki je popoln pripomoček za ljudi, ki so utrujeni, živčni in potrebujejo sprostitev. Podloga je zanimiva igrača za otroke, saj podpira razvoj motorike in gibanja rok. Se spomnite, kako smo kot otroci pokali embalažo z mehurčki? Tale blazinica je zelo podobna. Ko so vsi mehurčki popokani, jo preprosto obrnete in nadaljujete. Igra se nikoli ne konča. Lahko pa jo za igro uporabljata dva otroka hkrati. Vsak udeleženec lahko hkrati popoka največ tri mehurčke. Torej 1,2 ali 3. Tisti, ki zaključi igro ( poči zadnji mehurček) je zmagovalec. Igra, ki spodbuja razmišljanje in računanje!
  • Najbolj popularna igrača ta hip! Antistresna blazinica z mehurčki je popoln pripomoček za ljudi, ki so utrujeni, živčni in potrebujejo sprostitev. Podloga je zanimiva igrača za otroke, saj podpira razvoj motorike in gibanja rok. Se spomnite, kako smo kot otroci pokali embalažo z mehurčki? Tale blazinica je zelo podobna. Ko so vsi mehurčki popokani, jo preprosto obrnete in nadaljujete. Igra se nikoli ne konča. Lahko pa jo za igro uporabljata dva otroka hkrati. Vsak udeleženec lahko hkrati popoka največ tri mehurčke. Torej 1,2 ali 3. Tisti, ki zaključi igro ( poči zadnji mehurček) je zmagovalec. Igra, ki spodbuja razmišljanje in računanje! .
  • Vsebuje leseno škatlo, navodila z vzorci sestavljanja in 20 kosov.
  • Lahko letalo z LED lučmi v pilotski kabini. Sestavljeno je iz treh delov in ne vsebuje majhnih delcev. Dvojna nastavitev smeri letenja: naravnost oz. z zavoji.
  • Lahko letalo sestavljeno iz treh delov in ne vsebuje majhnih delcev. Dvojna nastavitev smeri letenja: naravnost oz. z zavoji
  • Lahko letalo z LED lučmi v pilotski kabini. Sestavljeno je iz treh delov in ne vsebuje majhnih delcev. Dvojna nastavitev smeri letenja: naravnost oz. z zavoji.
  • Popust
    Komplet vsebuje samolepilno folijo in 5 kom krede

Go to Top